Objavljivanje oglašavača

TotalVPN Recenzija

8,8
Dobro
Naša presuda: Nakon našeg sveobuhvatnog pregleda TotalVPN-a, naša presuda je jasna: TotalVPN majstorski kombinuje korisnost, brzinu i pouzdanost, postavljajući se kao vrhunski izbor za svakoga ko traži efikasnu i pouzdanu digitalnu bezbednost. Njegove vrhunske aplikacije, zajedno sa izborom servera po celom svetu čine ga prikladnim za svakoga – kako za nove, tako i za već iskusne korisnike VPN-a.
Preuzmi TotalVPN - Zaštitite svoju privatnost!
Neograničeni pristup serverima širom sveta. Izuzetno velike brzine. Preuzmite najbolju ponudu pomoću našeg linka...

Sažeta recenzija

U svojoj biti, TotalVPN je jednostavno, moderno VPN rešenje prilagođeno svakodnevnim digitalnim interakcijama. Iako se možda ne može pohvaliti složenim funkcijama kakve imaju neki luksuzni VPN brendovi, ne zaostaje u pružanju osnovnih funkcionalnosti. To je pravi izbor za one koji traže poboljšanu slobodu na mreži, pojačanu digitalnu privatnost i anonimnost bez upuštanja u zamršene konfiguracije.

Privatnost / Anonimnost

Kada odaberete TotalVPN, opredeljujete se za pouzdanu odbranu od napada na svoju privatnost na mreži. Njihovo najvažnije obećanje je stroga politika bez evidencije. To znači da vaše navike pregledanja, zapisi pretrage i interakcije na mreži ostaju isključivo vaše. Na sve to dolazi i vrhunska AES 256-bitna enkripcija, koja garantuje da se svaki podatak koji prenosite drži podalje od radoznalih očiju. U onlajn okruženju gde vaša IP adresa može da ispriča priču o vašim navikama, TotalVPN nudi digitalnu anonimnost, prikrivajući vašu stvarnu IP adresu, što praćenje vaših onlajn aktivnosti čini neverovatno teškim. Sa mrežom servera po celom svetu, preciziranje vaših aktivnosti na određenu lokaciju postaje još teže.

Pored enkripcije, TotalVPN pomera granice svojim besprekornim VPN sigurnosnim prekidačem (kill switch), koji štiti od DNS curenja. Vaša anonimnost je i dalje zaštićena čak i ako dođe do neplaniranih prekida internet veze. Pored toga, TotalVPN poštuje različite potrebe unutar svoje baze klijenata. Iskustvo možete prilagoditi izborom između OpenVPN i IKEv2 protokola, pronalaženjem idealne mešavine između povećane privatnosti i poboljšanih performansi.

Brine vas povezivanje na javnu Wi-Fi mrežu? Sa TotalVPN-om nema potrebe za stresom. Momentalno obezbeđuje otvorene Wi-Fi mreže, čuvajući vas od njuškala i hakera koji vrebaju vredne informacije o vama. Vaši podaci ostaju enkriptovani i bezbedni. TotalVPN sadrži samo osnovne detalje naloga i obezbeđuje da nijedna od vaših aktivnosti na mreži ne bude uskladištena. Štaviše, zahvaljujući njihovim mobilnim aplikacijama, možete uživati u privatnosti i dok ste u pokretu. Jednostavno rečeno, TotalVPN vas oprema alatkama uz koje možete pretraživati internet sa samopouzdanjem i bezbednošću.

Brzina i pouzdanost

Za VPN entuzijaste brzina je često odlučujuća, a u našim testovima TotalVPN se istinski izdvojio. Tokom naših procena sproveli smo testove brzine povezujući se sa različitim serverima širom sveta. Kada smo bili povezani sa serverom u SAD, zabeležili smo impresivnih 95 MBPS, što je samo neznatno manje od naše osnovne brzine od 100 MBPS. Testiranje UK servera pružilo nam je pohvalnih 92 MBPS, a čak i sa povezivanjem na još udaljenije servere kao što je onaj u Australiji, uspeli smo da zabeležimo 87 MBPS.

Ovi rezultati učinili su da gledanje video snimaka u HD-u bude bez ometanja i lako, a igranje igara na mreži je i dalje bilo bez ikakvog kašnjenja. Dok mnogi VPN-ovi mogu imati periodične padove brzine iz raznih razloga, naše iskustvo sa TotalVPN-om je bilo dosledno glatko. Ovi testovi naglašavaju posvećenost TotalVPN-a da osigura da vaše iskustvo na mreži nije samo bezbedno, već i besprekorno efikasno.

Platforme i uređaji

TotalVPN razume raznovrsno tehnološko okruženje u kojem živimo. Kompatibilan je sa širokim spektrom uređaja, uključujući računare (i Windows i Mac), mobilne telefone (uključujući Android i iOS), pametne televizore, pa čak i konzole za igre kao što su PlayStation i Xbox. Pored osnovne kompatibilnosti, izdvaja se i posvećenost TotalVPN-a jednostavnosti pristupa za korisnike. Interfejs prilagođen korisniku obezbeđuje da čak i osobe koje nisu upoznate sa VPN-ovima mogu lako da ga podese i povežu se. Dakle, bilo da ste digitalni stručnjak ili tek počinjete, TotalVPN osigurava besprekorno iskustvo na svim platformama.

windowsmacandroidios

Lokacije servera

TotalVPN ima više od 50 servera smeštenih u 30 zemalja, uključujući Sjedinjene Države, Veliku Britaniju, Kanadu, Singapur, Španiju, Meksiko i druge. Bilo da ste u srcu užurbanog grada ili u zabačenom kutku sveta, bezbedna i brza veza preko TotalVPN-a uvek vam je na dohvat ruke. Ova ogromna i raznovrsna distribucija servera ne samo da garantuje vrhunske brzine veze, već obećava i besprekorno, neprekidno iskustvo pregledanja bez obzira na to gde se nalazite.

United StatesAustraliaAustriaBelgiumBrazilBulgariaCanadaChileCzech RepublicDenmarkFinlandFranceUnited KingdomGermanyGreeceHong KongHungaryIcelandIrelandIsle Of ManIsraelItalyJapanMexicoMoldovaNetherlandsNew ZealandNorwayPolandRomaniaSerbiaSingaporeSloveniaSpainSwedenSwitzerland

Korisnička služba

Kretanje kroz digitalni svet nije bez problema. Prepoznajući to, TotalVPN je značajno investirao u svoju infrastrukturu korisničke podrške. Korisnici mogu da potraže hitnu pomoć putem četa za podršku koji je dostupan 24/7, što svedoči o njihovoj posvećenosti zadovoljstvu korisnika. Za one koji traže odgovore na upite koji su više generički, odeljak NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA je riznica informacija, intuitivno strukturisana za laku navigaciju.

Cene

Izreka "dobijaš ono što platiš" obično je tačna, ali TotalVPN to menja. Iako potencijalne korisnike upoznaju sa svojim uslugama predstavljajući im impresivnu besplatnu verziju, njihov premijum paket je zaista primamljiv. Sada dostupan po nenadmašnoj ceni od samo 1,59 USD mesečno, ne samo da se može pohvaliti nizom naprednih VPN funkcionalnosti, već uključuje i dodatne licence i antivirusnu zaštitu. Brine vas obavezivanje? Postoji 30-dnevna garancija za povrat novca koja će vas umiriti. Uz to, njihove blagovremene promotivne ponude obezbeđuju da ćete dobiti izuzetnu vrednost za svoju investiciju.

TotalVPN je sa svojim snažnim spojem brzine, bezbednosti i jednostavnosti vodeći konkurent u VPN svetu. Ako ste u potrazi za pouzdanim VPN rešenjem, TotalVPN je definitivno vredan istraživanja.
Preuzmi TotalVPN - Zaštitite svoju privatnost!
Neograničeni pristup serverima širom sveta. Izuzetno velike brzine. Preuzmite najbolju ponudu pomoću našeg linka...
Napišite recenziju TotalVPN
Podelite svoje utiske da biste pomogli drugima.
Captcha
Preuzmi TotalVPN - Zaštitite svoju privatnost!
Neograničeni pristup serverima širom sveta. Izuzetno velike brzine. Preuzmite najbolju ponudu pomoću našeg linka...