Odricanje od odgovornosti

Odgovornost za sadržaj

Sadržaj naših stranica kreiran je sa velikom pažnjom. Međutim, ne možemo garantovati tačnost, potpunost i pravovremenost sadržaja. Kao provajder usluga odgovorni smo za sopstvene sadržaje na ovom sajtu u skladu sa opštim zakonima. Međutim, nismo obavezni da nadgledamo prenete ili čuvane informacije trećih strana ili da istražujemo okolnosti koje ukazuju na nezakonitu aktivnost. Obaveze za uklanjanje ili blokiranje korišćenja informacija po opštem zakonu ostaju nepromenjene. Međutim, odgovornost u tom pogledu moguća je samo od trenutka saznanja za određeni prekršaj. Nakon obaveštenja o određenim kršenjima, odmah ćemo ukloniti ovaj sadržaj.

Odgovornost za spoljne veze

Naše ponude sadrže linkove ka spoljnim sajtovima trećih lica na čiji sadržaj nemamo uticaja. Zbog toga ne možemo preuzeti nikakvu odgovornost za ove spoljne sadržaje. Sadržaj povezanih stranica je uvek odgovornost odgovarajućeg provajdera ili operatera stranica. Povezane stranice su proverene za eventualna pravna kršenja u trenutku povezivanja. Nezakoniti sadržaj nije bio prepoznatljiv u vreme povezivanja. Međutim, trajna kontrola sadržaja povezanih stranica nije razumna bez konkretnih dokaza o kršenju zakona. Nakon obaveštenja o kršenjima, odmah ćemo ukloniti takve veze.

Autorska prava

Sadržaj i radovi na ovim stranicama koje su kreirali operatori sajta podležu Zakonu o autorskim pravima Velike Britanije. Umnožavanje, obrada, distribucija i svaka vrsta eksploatacije izvan granica autorskih prava zahtevaju pismenu saglasnost dotičnog autora ili tvorca. Preuzimanja i kopije ovog sajta su samo za privatnu, nekomercijalnu upotrebu. Ukoliko sadržaj na ovoj strani nije kreirao operator, uzimaju se u obzir autorska prava trećih strana. Posebno su sadržaji trećih strana označeni kao takvi. Ukoliko ste i dalje svesni kršenja autorskih prava, molimo vas da nas obavestite o tome. Nakon obaveštenja o kršenjima, odmah ćemo ukloniti takav sadržaj.