Recenzije VPN-a

Private Internet Access
9,8
Najbolji u celini
Bez sumnje, ovo je najsigurniji danas dostupan VPN. Ono što ljude privlači ovoj VPN usluzi je njegova stroga politika nulte evidencije i njegova snažna posvećenost održavanju potpune onlajn anonimnosti.
CyberGhost VPN
9,5
Sjajan
Sa tehnologijom koja koristi 15 godina stručnosti, Cyberghost VPN je naš najbolji izbor ako želite da zaštitite svoje lične podatke od radoznalih očiju vlasti i hakera.
ExpressVPN
9,3
Vrlo dobro
Jedna od najboljih VPN usluga gledajući sa svakog aspekta. Super brz i bezbedan, sa preko 3.000 lokacija servera u više od 90 zemalja. Reći samo da preporučujemo ExpressVPN bilo bi potcenjivanje...
NordVPN
9,1
Vrlo dobro
Nagrađivan. Vole ga neki od najvećih tech-blogova. Brz i super-privatan. NordVPN u potpunosti ispunjava sva vaša očekivanja!
Surfshark
9,0
Vrlo dobro
Iako je novi kandidat u nizu najbolje ocenjenih VPN-ova, Surfshark se poprilično ističe. VPN nudi totalnu digitalnu slobodu, impresivne je brzine i pouzdane sigurnosti.
TotalVPN
8,8
Dobro
Nakon našeg sveobuhvatnog pregleda TotalVPN-a, naša presuda je jasna: TotalVPN majstorski kombinuje korisnost, brzinu i pouzdanost, postavljajući se kao vrhunski izbor za svakoga ko traži efikasnu i pouzdanu digitalnu bezbednost. Njegove vrhunske aplikacije, zajedno sa izborom servera po celom svetu čine ga prikladnim za svakoga – kako za nove, tako i za već iskusne korisnike VPN-a.