Objavljivanje oglašavača

Private Internet Access Recenzija

9,8
Najbolji u celini
Naša presuda: Bez sumnje, ovo je najsigurniji danas dostupan VPN. Ono što ljude privlači ovoj VPN usluzi je njegova stroga politika nulte evidencije i njegova snažna posvećenost održavanju potpune onlajn anonimnosti.
Preuzmi Private Internet Access - Zaštitite svoju privatnost!
Neograničeni pristup serverima širom sveta. Izuzetno velike brzine. Preuzmite najbolju ponudu pomoću našeg linka...
www.privateinternetaccess.com/specijalna-ponuda

Jedinstvene prednosti

• Stroga politika neevidentiranja
• Velika mreža sa više od 3.267 mrežnih prolaza
• Istovremeno podržava 10 uređaja
• Brzo i anonimno preuzimanje velikih datoteka
• Interfejs prilagođen korisniku
• Reklamira se kao najanonimnija VPN usluga

Istorija kompanije

Osnovana 2010. godine od strane Endrua Lija, Private Internet Access ili PIA je softverska kompanija koja pod istim imenom pruža i ličnu virtuelnu privatnu mrežu ili VPN. Njihovo trenutno sedište nalazi se na Velikim jezerima u regionu Srednjeg zapada i imaju više od 50 zaposlenih. U novembru 2019. godine, PIA je preuzet od strane Kape Technologies, iste firme koja stoji iza još dva konkurentska VPN-a, Cyberghost i Zenmate.

VPN funkcije

Private Internet Access nudi neograničen propusni opseg, a takođe tvrde da blokira reklame, malver i praćenja. Međutim, ono što ljude privlači ovoj VPN usluzi je njegova stroga politika nulte evidencije i njihova snažna posvećenost održavanju potpune onlajn anonimnosti. Oni insistiraju na tome da Private Internet Access „ne prikuplja niti evidentira bilo koji saobraćaj ili korišćenje Virtuelne privatne mreže (VPN) ili Proxy.

PIA dodatno štiti privatnost svojih korisnika putem vojnog nivoa enkripcije i korišćenjem industrijski standardnog OpenVPN protokola za obezbeđivanje i enkripciju vaših privatnih podataka. Pored toga, PIA takođe nudi zaštitu od DNS curenja, IP curenja, MACE blokator reklama (ne na iOS aplikaciji) i značajnu funkciju sigurnosnog prekidača (kill switch), osiguravajući da vaša stvarna IP adresa ne bude nikada izložena na mreži u slučaju da vaša VPN usluga zakaže. Najbolja stvar u vezi sa svim ovim? Možete prilagoditi PIA sigurnosne funkcije unutar aplikacije u skladu sa vašim potrebama i željama!

Ako u vašem domaćinstvu postoji više povezanih uređaja, biće vam drago da znate da vam Private Internet Access omogućava da koristite do 10 uređaja istovremeno samo sa jednim nalogom. To je duplo više od onoga što možete dobiti od većine drugih VPN-ova. PIA takođe nudi namenske aplikacije za sve glavne platforme, uključujući Windows, macOS, iOS, Android i Linux. Plus, takođe možete konfigurisati svoj ruter da pokrije Wi-Fi vezu celog domaćinstva preko njegove OpenVPN funkcije. Štaviše, PIA takođe nudi ekstenzije pregledača za Chrome, Firefox i Operu i ima razumnu veličinu mreže od više od 3.267 servera koji se nalaze u 29 zemalja.

Platforme i uređaji

windowsmaclinuxandroidioschromefirefoxopera

Lokacije servera

United StatesUnited KingdomCanadaAustraliaGermanyNew ZealandSwedenNetherlandsNorwayDenmarkFinlandSwitzerlandFranceBelgiumAustraliaCzech RepublicRussian FederationIrelandItalySpainHungaryBulgariaPolandUkraineTaiwanSingaporeJapanIsraelMexicoIndia

Cene

U poređenju sa konkurentskim VPN uslugama sa sličnim funkcijama, Private Internet Access je dostupan po vrlo povoljnoj ceni. U vreme kada ovo pišemo, cena mesečne pretplate iznosi samo 981,97 RSD, ili 588,80 RSD ako se prijavite na šestomesečni plan. Najpovoljnije je kada plaćate godinu dana unapred jer cena pada na samo 328,45 RSD mesečno. Jedina stvar koja bi vas mogla odbiti je odsustvo besplatnog probnog perioda. Umesto toga, PIA nudi garantovani povrat novca u periodu od 30 dana. Sa drugim VPN uslugama, dozvoljen vam je samo jedan povrat novca. To je to. PIA je mnogo velikodušniji. Recimo, kupili ste pretplatu, otkazali i dobili povrat novca. Tri meseca kasnije odlučili ste da još jednom probate i zatim ponovo otkazujete. Sve dok ste u garantnom roku, možete dobiti još jedan povrat novca.

Jednostavnost korišćenja i performanse

Na prvi pogled, možete pomisliti da je aplikacija dizajnirana za ljude koji se razumeju u tehnologiju, ali zapravo ima veoma intuitivan interfejs. Instalacija je prilično brza i sve smo postavili u tren oka. Kao što smo ranije pomenuli, možete prilagoditi aplikaciju tako da odgovara vašim potrebama, a dostupna je i na 19 različitih jezika. I oh, ako ste zaboravan tip, možete prikazati aplikaciju u njenom detaljnom režimu prikaza koji uključuje podsetnik koliko dana pretplate vam je preostalo.

Još jedno važno pitanje definitivno su brzina i pouzdanost, pa smo odlučili da stavimo PIA na test povezivanjem na nekoliko privatnih lokacija za pristup internetu. Nakon snimanja vremena povezivanja, provere lokacije servera i pokretanja ping testova, rezultati su bili tu, a mi smo bili impresionirani. Rezultati testa lokacije pokazali su da svaki server odgovara svojoj reklamiranoj lokaciji. Što se tiče vremena povezivanja, Private Internet Access je baš, baš dobar. Kada smo testirali druge VPN-ove, u proseku, brzina je bila između 150-200Mbps, ali PIA nas je iznenadio prosečnom brzinom od 314Mbps sa najvećom izmerenom brzinom povezivanja od 452 Mbps. Postoji jedva primetan pad od samo oko 4% kada je ovaj VPN uključen.

Korisnička podrška

Stranica podrške PIA je veoma jednostavna i laka za navigaciju. Postoji kartica Baze znanja sa dosta resursa, kao i kartica Vodiči koja sadrži mnogo jednostavnih uputstava za instalaciju i korake za rešavanje problema. Private Internet Access takođe nudi 24/7 podršku na engleskom sa pristupom četu uživo između 9:00 - 18:00 časova, od ponedeljka do petka po MST vremenskoj zoni (17:00 - 01:00 u našoj vremenskoj zoni). Takođe možete da ih kontaktirate putem e-pošte i obično odgovaraju prilično brzo.

Zaključak

Private Internet Access nudi snažnu VPN uslugu sa bezbroj naprednih funkcija, interfejsom prilagođenim korisnicima i istovremenim vezama za do 10 uređaja. Radi praktično sve sa impresivnim performansama po razumnoj ceni. Ako postoji nešto na šta se možemo žaliti, to bi bio nedostatak besplatnog probnog perioda. Međutim, imaju garanciju od 30 dana, tako da lako možete dobiti svoj novac nazad ako se predomislite.
Preuzmi Private Internet Access - Zaštitite svoju privatnost!
Neograničeni pristup serverima širom sveta. Izuzetno velike brzine. Preuzmite najbolju ponudu pomoću našeg linka...
www.privateinternetaccess.com/specijalna-ponuda
Napišite recenziju Private Internet Access
Podelite svoje utiske da biste pomogli drugima.
Captcha
Private Internet Access Recenzije Korisnika
  • „Jednostavan za postavljanje i korišćenje, nema uticaja na brzinu. Preporučujem”
  • „Trebao mi je VPN. Posle malo istraživanja i razgovora sa različitim ljudima, odlučio sam se za PIA. Dobro radi za moje potrebe. Nema žalbi i cena je razumna.”
Preuzmi Private Internet Access - Zaštitite svoju privatnost!
Neograničeni pristup serverima širom sveta. Izuzetno velike brzine. Preuzmite najbolju ponudu pomoću našeg linka...
www.privateinternetaccess.com/specijalna-ponuda